CORONA VIRUS

MONDZORGKLINIEK Zuiver aan de Vecht is geopend

Het RIVM voert de regie over het landelijk beleid ten aanzien van het Corona virus. De beroepsorganisaties voor mondzorgverleners volgen de berichtgeving van het RIVM. Het advies van deze mondzorgkoepels is om de reguliere mondzorg weer volledig op te starten. Dit betekent dat de mondzorg bij gezonde personen weer kan plaatsvinden onder strikte hygiëne protocollen.

Dit betekent, dat de praktijk open is voor iedereen onder de volgende voorwaarden:

  1. Behandeling geschiedt alleen op afspraak.
  2. Alleen degene die een afspraak heeft, eventueel samen met één ouder of begeleider, is welkom in de praktijk. Broertjes, zusjes en personen zonder afspraak zijn helaas niet welkom in de praktijk.
  3.  Behandeling kan alleen plaatsvinden met in acht neming van onderstaande:
  • U kunt niet behandeld worden, indien u of één van uw gezinsleden/huisgenoten (milde) keel en/of verkoudheidsklachten heeft.
  • U kunt niet behandeld worden, indien u of één van uw gezinsleden/huisgenoten koorts heeft.
  • U kunt niet behandeld worden, indien u in een door corona getroffen gebied bent geweest of in (thuis)quarantaine hebt gezeten.

In deze gevallen verzoeken wij u telefonisch of via de e-mail contact op te nemen met de praktijk.

Wij vragen u dan ook dringend om bij twijfel over uw gezondheid of bij vragen over het corona virus, telefonisch of via de e-mail contact op te nemen met de praktijk.

Tandheelkundige spoedzorg bij een Corona besmetting:

U kunt helaas NIET in de reguliere praktijk behandeld worden; wij vragen hiervoor uw begrip. Neem telefonisch of via de e-mail contact op met de praktijk om het vervolgtraject te bespreken.

 

Bijgewerkt: 5 mei 2020