Praktijk – MONDZORGKLINIEK Zuiver aan de Vecht – Loenen aan de Vecht
MONDZORGKLINIEK Zuiver aan de Vecht
MONDZORGKLINIEK Zuiver aan de Vecht

Praktijk

MONDZORGKLINIEK  Zuiver aan de Vecht

Mondzorgkliniek Zuiver aan de Vecht is een kleinschalige tandartspraktijk voor algemene, preventieve, restauratieve en esthetische tandheelkunde. Tevens kun u hier terecht voor endodontologie, kindertandheelkunde, orthodontie/Invisalign en complexe tandheelkundige behandelingen.
Hoogwaardige tandheelkunde met behulp van de microscoop.
Persoonlijke benadering.

MONDZORGKLINIEK  Zuiver aan de Vecht

Zuiver = eerlijke, heldere communicatie

Zuiver = zuivere, hoogwaardige materialen

Zuiver = schone, hygiënische praktijk

Zuiver = duurzaam

MONDZORGKLINIEK Zuiver aan de Vecht

staat voor zuiverheid in al haar facetten heeft als uitgangspunt de vier synoniemen van zuiver:

1. Helder, transparant, eerlijk

Eerlijke en heldere communicatie, transparantie in de tarieven.

2. Netjes en zorgvuldig

Tandheelkundige behandeling van het hoogst haalbare niveau met behulp van de microscoop, uiteraard zorgvuldig en netjes uitgevoerd volgens de huidig geldende kwaliteitsnorm (‘state of the art’).

3. Schoon

Kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde kan alleen in een schone, hygiënische praktijk, waar aan alle voorwaarden van infectiepreventie voldaan is en waar alles volgens de meeste recente werkprotocollen verloopt.

4. Duurzaam

Duurzaam in de behandelkeuzes, waarbij zo min mogelijk invasief handelen en behandelen voorop staat. Hierin past ook de keuze voor hoogwaardige apparatuur evenals de keuze voor hoogwaardige restauratiematerialen. Te denken valt aan bijvoorbeeld aan duurzame porseleinen restauraties in plaats van composiet vullingen. 

Ook past duurzaamheid ten aanzien van het milieu in dit concept: Waar mogelijk, wordt geprobeerd het plastic afval te beperken. Een goed voorbeeld hiervan zijn de bekertjes van gerecycled karton in plaats van plastic bekertjes.